Leestijd: 2 minuten

Disney en zijn NFT partner VeVe gaan door met het uitbrengen van legendarische Disney NFT’s. Deze week hebben de twee hun nieuwste uitgave aangekondigd: Mickey Mouse NFT’s.

Disney’s nieuwste uitgave

Het is de laatste in een reeks van top-tier IP die een eigen NFT krijgen. Het begon allemaal met een VeVe samenwerking met Marvel terug in juni. De relatie met Marvel en VeVe is nog steeds groeiende, want de twee werken aan een komende Deadpool NFT uitgave.

Sindsdien blijft het verzamelhuis NFT zijn samenwerkingsverbanden uitbreiden. Zijn belangrijkste focus ligt op het uitbreiden van zijn partnerschap met Disney. Sinds oktober is Disney bezig met een nieuwe reeks NFT-uitgiften. Eerder boekte het bedrijf al een groot succes met Marvel NFT uitgaven en heeft sindsdien het digitale productaanbod uitgebreid.

Tot op heden was er weinig informatie als het ging om welk eigenlijke IP Disney in NFT’s wilde uitbreiden. Disney kondigde alleen aan dat het deel zou uitmaken van hun nieuwste Disney+ promotie. Daarna begonnen VeVe en Disney vorige maand NFT’s uit te rollen, waaronder Star Wars en The Simpsons.

Nu hebben ze hun nieuwste uitgave aangekondigd. Het gaat om ‘The Mickey Mouse NFT Collection’. De eerste serie is getiteld ‘Steamboat Willie’ en toont een zwart-witte Mickey Mouse op een stoombootdek:

Buiten Disney en Marvel IP, hebben we VeVe ook zien samenwerken met enkele niet-traditionele maar toch impactvolle objecten, zoals de United States Postal Service. Het platform sloeg onlangs ook de handen ineen met Immutable X om VeVe NFT’s te integreren met het Ethereum netwerk.

Recente Disney NFT’s op VeVe zijn snel uitverkocht. Het doorverkopen van de recente Simpson NFT’s leveren flinke rendementen op. De NFT gemeenschap verwacht alom dat de komende Mickey Mouse release soortgelijke resultaten zal vertonen.

Deze nieuwste release met Disney en VeVe is vanaf woensdag 22 december geopend voor voor het publiek.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.