Voor de mensen die coinmarketcap in de gaten hebben gehouden is het geen verrassing, maar WINk heeft het op de heupen gekregen. Het project heeft in de laatste dagen een behoorlijke stijging laten zien en vandaag spant de kroon. 

Hoe kan dit?

De WINk koers staat erg hoog op de lijst met grootste stijgers vandaag, zo niet bovenaan. Ongeveer een dag geledend stond de prijs van WINk op $ 0,00068. Precies een dag later is dit $ 0,002. Dit is een stijging van bijna 300%. 

WINk is gemaakt op de Tron blockchain is ontworpen voor de game industrie. Op het platform kunnen ontwikkelaars o.a. spellen maken op een snelle blockchain. WINk biedt de gebruikers bovendien de mogelijkheid om te doen aan yield farming. Hiermee kun je met je WINk coins als het ware rente verdienen. 

Het gaat in het geval van WINk voornamelijk om casino spellen. In deze markt is altijd een hoop geld aanwezig. Dit in combinatie met de hoge GAS kosten op Ethereum kan mogelijk de stijging van de WINk koers verklaren. 

Er wordt gezocht naar manieren om geld te verdienen door bijv. yield farming op platformen die niet op het Ethereum netwerk staan. Winsten daar worden soms helemaal opgegeten door de transactiekosten. 

Een stijging van 200% + is natuurlijk mooi als je er al in geïnvesteerd hebt. Het is echter een gevaarlijk moment om in te stappen. Koersen die zo hard omhoog gaan komen over het algemeen ook weer naar beneden in een dip. Wel is het interessant om in de gaten te houden. Je kunt hier de WINk verwachting nog eens doornemen.

Heb je nog geen WINk en wil je dit kopen? Dan kun je dat doen op de bekendste exchange ter wereld, Binance. Nog geen account? Maak die dan hier aan voor korting op je handelskosten:

  1. Ga naar de Binance exchange ( <– Alleen via deze unieke link ontvang je voor altijd 10% korting op je handelskosten!)
  2. Log in of maak een account aan
  3. Stort BTC of ETH op je Binance exchange (kan eenvoudig via Bitvavo)
  4. Wissel je crypto om (market order)
  5. Gefeliciteerd, je heb de crypto gekocht en bent klaar

Crypto Masterclass & handelen in Futures

Handelen in cryptocurrency kan zeer lucratief en interessant zijn. Het is alleen wel belangrijk om goed te weten wat je moet doen. In deze gratis Masterclass leer je de beginselen en kun je door met gevorderde informatie. Via Binance Futures kun je direct handelen met geavanceerde tools. Ontvang alleen via deze link voor altijd 10% korting op je handelskosten De Crypto Parels met x 100 potentie vind je in deze portfolio!

.