Leestijd: < 1 minuut

De Amerikaanse ondernemer en auteur Jordan Belfort heeft mememunten als Dogecoin en Shiba Inu veroordeeld en gezegd dat de makers van deze altcoins naar de gevangenis zouden moeten gaan. Belfort wordt vaak de “The Wolf of Wall Street” genoemd, waar hij ook een memoires over geschreven heeft.

Jordan Belfort zegt dat Dogecoin en Shiba Inu waardeloos zijn

De ondernemer is geen fan van meme munten, sterker nog hij dat ze waardeloos zijn. Zo vermeldde hij in een interview. De ondernemer voegde eraan toe dat deze meme munten pas de laatste maanden aan populariteit hebben gewonnen, en dat ze niet de moeite waard zijn.

In hetzelfde interview liet Belfort weten dat hij wel een fan is van blockchain technologie “maar er zit een hoop rotzooi tussen”. Volgens Belfort hebben cryptocurrencies als Dogecoin en Shiba Inu “geen waarde en geen nut”.

Belfort verder uit dat je veel gekke verhalen hoort over mensen die miljoenen en miljarden verdienen. Maar voor elke persoon die dat doet zijn er 10.000 of 100.000 mensen die in Shiba Inu hun a** krijgen toegediend.

Bovendien verklaarde Belfort dat sommige van de opkomende meme munten regelrechte oplichters zijn en waarschuwde investeerders om niet het slachtoffer te worden. Hij vindt daarom dat beleggers voorzichtig moeten zijn met het investeren in mememunten die alleen uit een grap zijn ontstaan. Hij noemde zowel Dogecoin als Shiba Inu “s**t”.

De cryptomarkt is niet gereguleerd zoals traditionele financiële bedrijven, dus investeerders hebben geen zekerheid. Beleggers hebben geen enkele vorm van zekerheid of zekerheid in geval van problemen.

Als zodanig wees Belfort erop dat mensen misbruik maken van de ongereguleerde crypto-industrie. Zonder regels lanceren verschillende makers gewoon “shit coins” die nutteloos zijn, aldus The Wolf of Wall Street.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.