Leestijd: 5 minuten

Er gaat zonder twijfel veel geld om in DeFi. De alsmaar groeiende markt trekt ook steeds grotere spelers aan terwijl het lang niet altijd goed beveiligd is. Dat geld investeren in DeFi risicovol kan zijn wisten we al, maar dat we tegenwoordig ook een soort verzekering op de blockchain hiervoor hebben misschien nog niet.

Nexus Mutual, met andere woorden NXM zorgt voor een verzekering. In dit artikel kijken we naar de use-case, de Wrapped NXM verwachting en de WNXM koers. Als je afvraagt waarom we het over de Wrapped NXM verwachting hebben in plaats van de NXM verwachting, lees dan ook vooral verder. Wat gaat de Wrapped NXM crypto doen?

Wat is Wrapped NXM?

Wrapped NXM is een blockchain project dat focust op het bieden van een gedecentraliseerde verzekering dat gebruik maakt van een co-verzekeringsmodel. WNXM wordt beheerd door de community zelf.

Voordat we de use-case erbij pakken moeten we even het verschil tussen Wrapped NXM en NXM uitleggen. Het zit namelijk zo dat de NXM coin alleen te gebruiken is binnen het nexus mutual platform. Om er toch voor te zorgen dat mensen kunnen handelen in de NXM coin hebben ze een wrapped versie gemaakt. 

Nexus Mutual biedt een smart contract cover aan. Deze dienst verzekerd jou aangewezen smart contract. Wanneer er dan een hack plaatsvindt of het contract heeft een bug en jij verliest meer dan 20% van je ingelegde geld, dan ben je verzekerd. 

Smart contract risicoโ€™s kunnen groot zijn. Ze zijn het fundament van de gehele DeFi infrastructuur. alle DeFi producten zijn met smart contracts gebouwd. Deze contracten zijn niet altijd even sterk. Ze worden nog steeds geschreven door programmeurs die zoals ieder ander mens wel eens een fout maakt. 

Solidity is een programmeertaal die vrij nieuw is en het is een taal die veel wordt gebruikt voor smart contracts. Dit maakt DeFi protocollen extra kwetsbaar waardoor een verzekering voor investeerders die met miljoenen smijten wel zo verstandig is. Risicobeheer door middel van een verzekering kan steeds belangrijker worden naarmate de DeFi markt groeit. Voor de Wrapped NXM crypto verwachting kan een groeiende markt positief zijn. 

Nexus Mutual maakt gebruik van pools waar leden (tokenhouders) geld in stoppen om toekomstige claims te dekken. Omdat dit door een grote groep wordt gedaan wordt het risico gedeeld. De incentive is dat wanneer jij geld investeert in de pool je hiermee kan verdienen aangezien een verzekering aangaan geld kost. Jij krijgt een deel van de kosten die worden gemaakt.

De gebruiker van Nexus Mutual kan op de website aangeven voor welk protocol hij dekking wil. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor Uniswap, Balancer en nog meer. Mocht er dan een hack zijn, of er is een bug waardoor je geld kwijtraakt, dan betaalt de pool het bedrag aan jou. Mocht er tijdens de lengte van de verzekering niks gebeuren, dan ben je alsnog je inleg voor de verzekering kwijt. Net zoals bij een traditionele verzekering.


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Wat doet de Wrapped NXM koers?

We hebben het in dit artikel over de Wrapped NXM, omdat dit de coin is waarmee je kan handelen. De Wrapped NXM koers is dus de koers die je moet volgen. De WNXM coin is ontstaan vanuit de community. Alle leden kunnen hun NXM coins omzetten in WNXM crypto. Er is hierdoor geen WNXM ICO gehouden. 

Sinds 29 juli 2020 staat de WNXM koers op Coinmaketcap. De koers van WNXM stond toen op 9,23 dollar. Op dit moment staat de Wrapped NXM koers op $ 48.50. De Wrapped NXM waarde heeft vanaf het begin veel geschommeld. In de afgelopen 24 uur was het verschil is Wrapped NXM prijs 2.69%. Met deze prijs staat WNXM op plek 399 op Coinmarketcap.ย 

De prijs schommelingen hebben er ook voor gezorgd dat Wrapped NXM een mooie All Time High heeft. De ATH van Wrapped NXM is $ 130.82. Dit werd behaald op May 12, 2021 en dat is 940 dagen geleden. 

Om je eigen onderzoek te bevorderen kan je gebruik maken van aanvullende Wrapped NXM data. Hieronder zie je aanvullende data in de vorm van een Wrapped NXM koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de Wrapped NXM verwachting 2023 – 2028?

Een verzekering voor grote investeerders kan een mooie uitkomst zijn. Smart contracts worden nog steeds door de mens gebouwd en een fout zit in een klein hoekje. Waar ik wel over nadenk is de pool die de claims uitbetaald. Deze moet natuurlijk groot genoeg zijn. Als de liquiditeit altijd op peil blijft dan denk ik dat ze een mooie use-case hebben. 

Concurrentie vanuit de traditionele verzekeringsmaatschappijen kan voorkomen. Of dit een reรซle dreiging is, weet ik niet, maar dit zijn wel bedrijven met veel geld. Doe vooral je eigen onderzoek hiernaar. Wat nu nog niet is kan komen en dan kan de wereld waarin Wrapped NXM opereert er opeens heel anders uitzien. De Wrapped NXM prijs voorspelling kan hierdoor ook veranderen.

Om de Wrapped NXM koers verwachting in de gaten te houden kan je onderzoek doen naar het handelsvolume. Dit kan een mooie indicator zijn van de potentie van de markt. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur was voor Wrapped NXM: $ 1,106,428

Koersstijgingen in de cryptomarkt kunnen hard gaan. Wanneer we naar het verleden kijken zien we dat er ook enorme stijgingen tussen zitten voor Wrapped NXM. Als we hiernaar kijken kan de Wrapped NXM verwachting voor 2023 misschien nog rustig blijven, maar over meerdere jaren kan de Wrapped NXM verwachting voor 2028 hoog zijn. Koersstijgingen van meer dan 200% komen regelmatiger voor dan je denkt. Je weet alleen niet of dit ook voor Wrapped NXM zal gelden. Hierdoor is zelf onderzoek doen erg belangrijk. Niemand kan de Wrapped NXM prognose voorspellen.

Hieronder vind je historische Wrapped NXM koers data.

* Currency in USD
Historical Price for Wrapped NXM
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de Wrapped NXM coin?

De Wrapped NXM coin is in het leven geroepen door gebruikers van Nexus Mutual om te kunnen handelen. Het heeft verder geen governance functie of iets dergelijks. Daarvoor moet je de NXM coin hebben. 

In het algemeen worden coin gekocht vanwege schaarste. Wanneer er weinig coin zijn op de markt, maar de vraag neemt toe, dan stijgt de prijs. Voor Wrapped NXM zijn er op dit moment 1,808,943 WNXM coins beschikbaar met een totale supply van 1,808,943 WNXM. De totale market cap is $ 87,724,103.

Een Wrapped NXM voorspelling op het internet is niet zo betrouwbaar. Je weet niet hoe de voorspelling tot stand is gekomen en wanneer je het vergelijkt met andere sites is de WNXM voorspelling opeens heel anders. Wat wel interessant kan zijn is het verschil in koers in de afgelopen zeven dagen. Voor WNXM was dit verschil 12.03%. Het is verstandiger om verder vooruit te kijken wanneer je wil investeren voor de lange termijn.

Wees wel gewaarschuwd, de markt is volatiel en je zuurverdiende geld kan snel opgaan wanneer je niet goed weet wat je doet. Doe dus vooral goed onderzoek.

Huidige supply1,808,943 WNXMMaximale supply1,808,943 WNXM
% verschil 24u2.69%% verschil 7D12.03%

Waar Wrapped NXM kopen?

Het kopen van Wrapped NXM is niet zo moeilijk, maar wanneer je het koopt wel. Je wilt namelijk niet nat gaan op je investering. Wachten tot het perfecte moment is echter lastig en wanneer mensen praten over dit perfecte moment is het vaak achteraf. Zoals ik al zei zijn Wrapped NXM prognoses op het internet onzeker. Lees je dus in. 

Heb je dat gedaan en wil je graag WNXM coins kopen, dan kan dit op meerdere exchanges. Bijvoorbeeld op Binance of Bitvavo. Heb je hier nog geen account? Maak die dan aan via de onderstaande link.

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste Wrapped NXM nieuws

Om je investering in de gaten te houden is het laatste Wrapped NXM nieuws erg belangrijk. Het Wrapped NXM nieuws van vandaag kan de WNXM koers morgen bepalen. Speur dus het internet af en volg hun social media. Coins zijn vaak actief op bijvoorbeeld Telegram en Twitter. 

Nieuws over Wrapped NXM kan je bijvoorbeeld via hun Twitterpagina in de gaten houden. Grote veranderingen binnen het bedrijf of regulatie in de markt kunnen cruciaal zijn.


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • ๐Ÿ‘‰ Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
 • ๐Ÿ‘‰ Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • ๐Ÿ‘‰ eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • ๐Ÿ‘‰ Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • ๐Ÿ‘‰ Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.