Als je actief op de cryptomarkt bent dan kan het zijn dat je het XYO symbool van de XYO crypto al wel eens voorbij hebt zien komen. XYO crypto is een blockchain project op de cryptomarkt dat zich bezighoudt met het bouwen van een gedecentraliseerd netwerk. Het gedecentraliseerde netwerk van XYO richt zich op identiteitsverificatie.

Met behulp van identiteitsverificatie wil XYO proberen om de betrouwbaarheid van cryptocurrencies te verhogen zodat consumenten en bedrijven meer vertrouwen hebben in cryptosystemen. Door het vertrouwen te verbeteren zal crypto techniek meer geïntegreerd worden in het dagelijks leven en het bedrijfsleven wereldwijd.

In dit artikel gaan we het hebben over XYO. We gaan in op de use-case van XYO en de manier waarop XYO identiteitsverificatie wil inzetten om het vertrouwen in de crypto techniek toe te laten nemen. Daarnaast gaan we in dit artikel ook in op de XYO prijs verwachting, de XYO koers en gaan we in op het laatste XYO nieuws. Wat gaat de XYO koers doen?

Wat is XYO?

XYO crypto is een digitale blockchain met een eigen native munt waarmee gehandeld kan worden op de cryptomarkt. Het symbool waaronder de munt wordt verhandeld is hetzelfde als de naam van het cryptoproject: XYO. De XYO munt is een ERC-20 token en daarmee verkrijgbaar op verschillende exchange platformen zoals Bitvavo.

Zoals eerder genoemd richt XYO zich op identiteitsverificatie op de cryptomarkt. Dit probeert de XYO blockchain te doen door anonieme informatie te vergaren. Als je kijkt naar de opbouw van de XYO blockchain dan kent deze vier belangrijke functies: het Sentinel, de Bridge, de Archivist en de Diviner. Deze functies kunnen alle vier gebruikt worden in het proces van verificatie.

Door de verificatie op de cryptomarkt te verbeteren wil XYO de betrouwbaarheid van de crypto techniek verbeteren. Daarnaast maken zij op deze manier de cryptomarkt aantrekkelijker voor consumenten en bedrijven, waardoor hopelijk in de toekomst het aantal investeerders en beleggers in crypto zal gaan groeien.

Wat doet de XYO koers?

Een aantal jaren geleden, namelijk in 2018, heeft XYO een initial coin offering gehouden. Tijdens dit evenement heeft de munt $12,000,000 opgehaald om het project verder te ontwikkeling. Dit geld is opgehaald door de XYO munt vroegtijdig te verkopen aan investeerders voor een prijs van 0.00001029178 ETH. De actuele XYO koers is $ 0.007056.

Als we terugkijken in de geschiedenis van de koers van XYO dan zien we dat de eerste gegevens afkomstig zijn van 25 mei 2018. Na notering van de munt op de beurs is de koers voor een lange tijd relatief stabiel gebleven. Pas vanaf 2021 is de koers zich echt gaan ontwikkelen en heeft de prijs van XYO een flinke volatiliteit laten zien waarvan handelaren kunnen profiteren.

De huidige all time high van de XYO waarde staat op $ 0.081391. Deze waarde heeft de XYO prijs bereikt op November 6, 2021. Hieruit volgt dan dat het nu 327 dagen geleden is dat de koers van de XYO munt het hoogtepunt heeft bereikt. Met een market cap van $ 89,013,590 staat XYO momenteel op plek 265 in de ranking van crypto projecten op basis van market cap.

Als handelaar of investeerder is het belangrijk om de koers van XYO in de gaten te houden omdat je hiervan kunt profiteren. Daarnaast geeft de ontwikkeling van de koers informatie over het succes van het cryptoproject. Je kunt de koers in de gaten houden met de onderstaande XYO koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de XYO verwachting 2022 – 2027?

Omdat vertrouwen en betrouwbaarheid een drempel vormt voor veel potentiële handelaren en investeerders die twijfelen over toetreding tot de cryptomarkt, kan het XYO project erg populair worden de komende jaren. Immers, dit project oogt deze drempel weg te nemen voor potentiële handelaren en investeerders.

Als we kijken naar de XYO verwachting voor 2022 dan is het lastig om op de korte termijn te voorspellen hoe de XYO waarde zich gaat ontwikkelen. Dit komt omdat er veel factoren zijn die de prijs van XYO op de korte termijn beïnvloeden en omdat de prijs ook volatiliteit vertoond.

Kijken we echter naar de XYO koers verwachting voor 2027 dan kunnen we al wat meer zeggen. Als het project kan voldoen aan de XYO crypto verwachting van de potentiële handelaars en investeerders, dan kan het project erg populair worden in de komende vijf jaar. Dit zal de prijs van de XYO munt ten goede komen. Daarnaast maakt deze vooruitblik XYO mogelijk een interessante belegging voor de komende vijf jaar.

Het is echter onmogelijk om exact te voorspellen hoe de koers van XYO zich gaat ontwikkelen. Desalniettemin kunnen we wel zeggen dat een flinke prijsstijging niet ongewoon is in de koers. Eind oktober/begin november 2021 steeg de prijs namelijk in enkele weken met maar liefst 171%!

Omdat het onmogelijk is om een XYO prijs voorspelling voor de komende jaren te doen is het belangrijk om niet iedere XYO prognose of XYO voorspelling op het internet zomaar te geloven. Immers, niemand kan de toekomst voorspellen. Het is daarom belangrijk om altijd zelf onderzoek te doen naar de koers van XYO aan de hand van bijvoorbeeld de onderstaande historische koersdata.

* Currency in USD
Historical Price for XYO Network
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de XYO coin?

De XYO coin heeft verschillende toepassingen op de cryptomarkt. Uiteraard kun je met de munt handelen. In tegenstelling tot andere cryptomunten kun je met de XYO munt niet betalen. De XYO munt dient namelijk al protocol token en kan gebruikt worden om je identiteit op de cryptomarkt te verifiëren.

Als je wilt gaan handelen in de XYO munt dan is het belangrijk om de schaarste van de munt in de gaten te houden. Dit kun je doen door de huidige voorraad van 12,625,124,968 XYO te vergelijken met de maximale voorraad van 13,931,217,344 XYO. De schaarste van de munt heeft namelijk invloed op de prijs.

Daarnaast is het verstandig om als handelaar of investeerder ook op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van de prijs van de XYO munt. Dit kun je doen door te kijken naar het prijsverschil over tijd. Zo was het prijsverschil van de koers van de XYO munt in de afgelopen 24 uur gelijk aan 0.91%. In de afgelopen dagen was het prijsverschil -1.08%.

Huidige supply12,625,124,968 XYOMaximale supply13,931,217,344 XYO
% verschil 24u0.91%% verschil 7D-1.08%

Waar XYO kopen?

De XYO cryptomunt is een ERC-20 token en daardoor beschikbaar bij verschillende online exchanges. Een betrouwbare exchange die wereldwijd door veel handelaren wordt gebruikt is Bitvavo. Bij Bitvavo kun je eenvoudig XYO kopen met fiatvaluta’s of andere cryptocurrencies.

Bitvavo wordt wereldwijd al door veel handelaren gebruikt. Dit komt omdat dit online exchange platform erg betrouwbaar is daarnaast een breed assortiment heeft. Ook is het platform eenvoudig te gebruiken en daardoor geschikt voor zowel ervaren als beginnende handelaren. Wil jij beginnen met het handelen in XYO? Maak hieronder dan een gratis account aan op Bitvavo!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste XYO nieuws

In dit artikel zijn al veel factoren besproken die mogelijk een invloed hebben op de koers van de XYO munt zoals de XYO verwachting, de use-case en specifieke eigenschappen van deze cryptocurrency. Tot slot is ook het laatste XYO nieuws belangrijk.

Door het XYO nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en kun je adequaat reageren op veranderingen in de prijs van XYO. Het officiële Twitteraccount is een goede bron van informatie en het laatste nieuws rondom XYO.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?