Leestijd: 5 minuten

Vandaag bespreken we Yobit, een cryptocurrency handelsplatform dat al sinds 2015 bestaat. Er zijn veel handelsplatformen waar je coins kan kopen. De platformen kunnen zowel decentraal als centraal zijn. Beide hebben hun voor- en nadelen. 

Yobit is een centraal handelsplatform die dus al een tijdje meegaat. In dit artikel bespreken we de Yobit token verwachting, checken we de Yobit token koers en bekijken we de factoren die invloed hebben op de YO prognose.

Wat is Yobit Token?

Yobit Token is een platform waar je coins kan kopen en verkopen. Je maakt gemakkelijk een account aan en nadat deze is geverifieerd en beveiligd kan je er geld op storten en gaan handelen. Yobit Token biedt meer dan 500 coins aan en is erg gebruiksvriendelijk. Voor je het weet bezit je na je eigen onderzoek meerdere coins en vergroot je jouw portfolio. 

Naast dat jouw account goed beveiligd is, is ook het platform goed beveiligd. Dit is vaak een belangrijk punt bij het uitkiezen van je favoriete handelsplatform. Bij centrale platformen komt het soms voor dat ze worden gehackt en dan kan het soms moeilijk worden je coins terug te krijgen. 

Voor de Yobit Token verwachting is dit ook belangrijk. Wanneer de gebruikers het platform niet meer vertrouwen zal de omzet dalen aangezien er minder transactiekosten gemaakt worden. De hoogte van de YO koers kan dus gedeeltelijk afhangen van het vertrouwen van de gebruiker. 

Een voordeel wanneer je gebruik maakt van Yobit is dat de transactiekosten vast staan. Je bent altijd 0,2% kwijt per trade. Voor andere coins die een listing willen op Yobit is er ook een voordeel. Ze betalen hiervoor maar 2,79 BTC. Dit zorgt voor veel keuze aan coins, maar een eenvoudige listing zorgt ook voor een tal scam coins. Zoals ik boven al zei is je eigen onderzoek doen belangrijk.

Net zoals Binance en andere exchanges maakt YO het ook mogelijk om mee te doen aan IEO’s. Dit zijn initial exchange offerings die na de ICO’s erg populair zijn geworden. Bij IEO’s kan je al in een vroeg stadium investeren in een coin. Deze coin is dan nog niet op de markt te koop. Zij gebruiken het geld dan om hun project verder uit te werken.

Het is een interessant platform met een gebruiksvriendelijke interface. De Yobit Token koersgrafiek en andere koersgrafieken worden duidelijk weergegeven en voor de handelaar die wat meer ervaring heeft zijn er genoeg extra opties om eigen analyses te maken. 


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Wat doet de Yobit Token koers?

Sinds 2015 kan er gehandeld worden op het Yobit platform. Eerst alleen nog met andere coins, maar vanaf 2018 kon je ook Yobit coins kopen. Om geld op te halen hebben ze de coin niet zomaar op het platform gegooid, maar hebben ze een ICO gehouden in augustus 2018. Deze ICO duurde tot oktober 2018 wat relatief lang is voor een ICO.

Tijdens de ICO kon je een Yobit coin kopen voor 2,5 dollar per stuk. De Yobit Token koers verandert met de minuut. Door deze eerste koersen te vergelijken met de huidige waarde kun je een beter beeld vormen over de potentie, maar ook over het verleden.

De YO waarde is enorm omhoog geschoten, maar de Yobit Token koersgrafiek kent ook zijn dieptepunten. Het is belangrijk om de YO koers goed in de gaten te houden want het schommelt nogal. Eigen onderzoek is dan ook belangrijk.

Wat is de Yobit Token verwachting 2023 – 2028?

Yobit heeft al aardig wat ervaring en heeft de hoogte en dieptepunten in de crypto wereld meegemaakt. Ondanks dat er veel exchanges zijn is het nog steeds een top tien exchange en blijft het een van de weinige exchanges met een grote waslijst aan aangeboden coins. 

Alhoewel decentrale exchanges populair zijn blijft Yobit een grote speler en dat is positief. Decentrale exchanges hebben het voordelig dat ze erg veilig zijn, maar daartegenover staat dat ze soms problemen hebben met de liquiditeit. Hier heeft Yobit geen last van. Er zullen altijd genoeg coins zijn om te kopen. 

Wanneer de massa de crypto wereld meer en meer gaat vertrouwen zullen de gebruikers toenemen. Hier profiteren exchanges van. Het is dus zaak voor Yobit dat ze deze gebruikers binnenhalen. Meer gebruikers kunnen voor een betere Yobit Token prijs en Yobit Token prijs voorspelling zorgen. 

Misschien dat in de toekomst YO meer opties aanbiedt om meer gebruikers te trekken. Zo kan er nu nog niet gehandeld worden met leverage. Met leverage handelen kan erg gevaarlijk zijn, maar levert daarom ook veel op wanneer het goed gaat. Misschien niet verstandig voor de beginner, maar geloof jij in je eigen onderzoek dan kan je wellicht in de toekomst met leverage handelen op Yobit.

Historische data kan jou helpen bij verder onderzoek. Het kan gebruikt worden om de Yobit token koers verwachting in kaart te brengen of om simpelweg het koersverloop van Yobit te bekijken. 

Wat is de Yobit Token voorspelling voor de toekomst?

De Yobit Token prijs voorspelling is afhankelijk van meerdere factoren. Sommige factoren zijn al in dit artikel benoemd, maar schaarste bijvoorbeeld nog niet. Wanneer een coin populair wordt, maar bijna alle coins zitten al in de roulering dan kan er schaarste ontstaan. Wanneer dit bij Yobit ontstaat kan de YO prijs gaan stijgen. De vraag naar YO crypto is hoog terwijl het aanbod laag is. 

Uiteindelijk kan niemand met 100% zekerheid jou vertellen wat de Yobit Token koers gaat doen in de toekomst. Er zijn veel Yobit Token crypto verwachtingen op het internet te vinden, maar het zal altijd gevaarlijk zijn om hier blind in mee te gaan. YO prognoses zijn nu eenmaal niet makkelijk te voorspellen. 

Waar je zelf op af kan gaan is de use-case van Yobit crypto en een analyse maken van de markt. Zijn er veel concurrenten en wat is het sentiment in de markt. Neem ook dit niet zomaar aan, maar zoek dit zelf uit. Je zal niet de eerste zijn die een Yobit Token verwachting overneemt en nat gaat omdat de YO koers daalt. 

Waar Yobit Token kopen?

Het kopen van YO coins is niet zo moeilijk, maar het juiste moment kiezen om in te stappen is lastig. Het perfecte moment bestaat eigenlijk niet, maar toch is een goede analyse soms goud waard. Kijk ook eens naar de regels die sommige overheden opleggen. Crypto kan soms als een bedreiging gezien worden waardoor overheden beperkingen opleggen. 

Dit kan nadelig zijn voor de koers. Vooral exchanges kunnen hier problemen mee hebben, aangezien zij degene zijn die het kopen en verkopen mogelijk maken. Het is slim om dit mee te nemen in je onderzoek. Zeker aangezien Yobit Token een exchange is. 

Ben je zover om YO te kopen dan kan je de coin ook op andere exchanges kopen. Een daarvan is Bitvavo. Heb je daar nog geen account? Dan kun je die aanmaken via onderstaande link en profiteren van een welkomstbonus. Je handelt dan namelijk de eerste €1000 zonder kosten!

  1. Geld storten met iDEAL
  2. Omzetten naar je gewenste crypto
  3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.