Leestijd: 6 minuten

Het internet staat vol met social media platformen die geld verdienen doordat jij als gebruiker constant naar beneden scrolt. Adverteerders willen maar al te graag weten waar jij naar kijkt op het platform en daar betalen ze grof geld voor. Helaas krijgen niet alle partijen die op het platform ‘zitten’ geld. 

YOYOW wilt dit anders aanpakken. Zij bieden namelijk een decentraal platform aan voor social media platformen waar iedereen geld kan verdienen. Het is een enorme markt met erg veel concurrentie. Gaat het ze lukken om groot te worden? En wat zal dit betekenen voor de YOYOW verwachting?

In dit artikel bespreken we de use-case van YOYOW, hoe het gaat met de YOYOW koers en we bespreken het laatste YOYOW nieuws. Wat zal de YOYOW prijs in de toekomst doen?

Wat is YOYOW?

YOYOW staat voor ‘you own your own words’. Het is een blockchain netwerk dat ervoor wilt zorgen dat de bijdrage die elke deelnemer op het netwerk levert wordt gekwantificeerd. Met de focus op sociale media platformen spreken we over vier deelnemers.

 • Content producers
 • Content supporters
 • Curators
 • Consumers

Alle vier de deelnemers leveren hun eigen bijdrage waardoor het platform draait. Het werkt doordat er een mechanisme in is verwerkt dat de waarde op het platform verdeeld. Zo worden posts op waarde beoordeeld door beoordelingen van gebruikers. 

Op het netwerk van YOYOW kunnen meerdere sociale media platformen gebouwd worden. Zo is er elke content een passend platform. Denk aan de grote sociale media platformen die nu bestaan, maar dan onder één paraplu. Dit klinkt al vrij snel heel mooi en succesvol, maar YOYOW moet wel blijven groeien qua consumers.

Zonder consumers geen content producers en vice versa. Daarnaast worden de inkomsten gegenereerd door advertenties. Dit is dan ook cruciaal voor het platform. Bedrijven moeten de meerwaarde zien van YOYOW. Valt dit allemaal op zijn plek, dan kan de YOYOW koers groeien en is dat positief voor de YOYOW crypto verwachting. 

Wanneer je een account aanmaakt op YOYOW krijg je een wallet. Hierop kan je YOYOW coins bewaren, maar hiermee heb je ook meteen één account voor alle sociale media platformen die worden gebouwd op het netwerk. Je hebt hierdoor dus geen last van meerdere accounts en verschillende wachtwoorden. 

In een notendop de use-case van YOYOW en de voordelen voor alle gebruikers. De YOYOW waarde hangt erg af van de groei van het netwerk. Wie weet maak jij wel een account aan binnenkort en draag je een klein beetje bij aan de YOYOW crypto.


Ben jij klaar voor de komende bull markt?

Het is moeilijk te bepalen welke cryptocurrency zullen stijgen. Gelukkig zijn hiervoor experts die het voor je uitzoeken. Je vindt hier 3 crypto parels waarvan experts een grote stijging verwachten! Ben je een actieve handelaar en wil je meer leren over het handelen? Volg dan hier een gratis Webinar en join de community met experts.


Wat doet de YOYOW koers?

De YOYOW koers is al een langere tijd te bewonderen. Na de ICO in mei 2017 verscheen de YOYOW koers op 21 augustus 2017 op Coinmarketcap. Tijdens de ICO werd er 4,3 miljoen dollar opgehaald. Een redelijk bedrag waarmee ze het platform konden groeien. 

Op 21 augustus 2017 stond de koers op 0,099 dollar. Eigenlijk meteen schoot de YOYOW prijs naar beneden waarna hij eind november 2017 een enorm sprong maakte naar dik 0,50 dollar. Helaas was dit voor korte duur nadat de YOYOW waarde weer snel daalde naar onder de 0,10 dollar. Op dit moment staat de YOYOW koers op . 

YOYOW heeft dus pieken en dalen gekend, maar de grootste piek, oftewel de All Time High werd behaald op . Toen werd een bedrag behaald van . Dit is alweer dagen geleden. YOYOW heeft nu een market cap van waardoor ze op plek staan op Coinmarketcap. 

Bovengenoemde data is belangrijk om in de gaten te houden. De YOYOW koers kan namelijk snel veranderen. Hype berichten op het internet waar de YOYOW verwachting door het dak schiet zijn niet altijd te vertrouwen. wees je hiervan bewust voordat je gaat investeren. 

Onderstaand zie je de YOYOW koersgrafiek.

Wat is de YOYOW verwachting 2023 – 2028?

De use-case is besproken en de grootte van de markt waarin YOYOW opereert hoef ik volgens mij niet uit te leggen. Het heeft voordelen en nadelen, want wanneer YOYOW een bekende naam wordt in de social media wereld kan de YOYOW waarde ook stijgen. Het nadeel is alleen dat de grote namen in deze wereld veel geld en mankrachten hebben. Zij zullen niet zo snel een procentje marktaandeel weg laten kapen.

Op het netwerk draait WeCenter. Dit is een open source programma dat gebruik maakt van een Q&A format. Hierdoor ontstaat er een kennisdatabase waar bedrijven, consumenten en andere partijen uit kunnen putten. 

Wellicht in het begin nog niet zo interessant, maar naarmate er meer kennis in de database komt kan de interesse ook toenemen. Voor de YOYOW verwachting is het belangrijk dat zulke partijen zich aansluiten. Een groter netwerk aan platformen betekent een groter bereik waardoor YOYOW als een olievlek kan uitbreiden.

Uiteindelijk gaat het om de YOYOW waarde, maar wanneer hier grote sprongen in worden gemaakt is lastig te zeggen. Wanneer we de YOYOW verwachting voor 2023 bekijken dan is het lastig om een bedrag te noemen. Er zijn veel factoren die een grote invloed kunnen hebben op de korte termijn. 

Voor de YOYOW verwachting voor 2028 kan dit heel anders uitpakken. De markt kan best nog groeien en creators zullen altijd zoeken naar een manier om geld te verdienen. Is YOYOW over vijf jaar een groot platform, dan kan de YOYOW waarde er heel anders uitzien. 

De YOYOW prijs voorspellen kan niet, maar het kan soms heel hard stijgen. Kijken we bijvoorbeeld naar de YOYOW koers eind november 2017, dan zien we de koers op 6 januari 2018 x10 was gegaan.

Of dit in de toekomst weer gaat gebeuren kan niemand met 100% zekerheid zeggen. Wees dan ook alert wanneer een hype bericht op sociale media dit denkt te weten. Eigen onderzoek is altijd beter dan het volgen van een influencer.

Historische koersdata: 

Wat is het nut van de YOYOW coin?

De YOYOW coin heeft meerdere doeleinden. Uiteraard kan je erin handelen, maar als je gebruik maakt van het netwerk heb je ook de coin nodig. Je kan je favoriete creator YOYOW crypto geven en je kan ook meebeslissen over de toekomst van YOYOW. Het is namelijk een decentraal platform.

Voor het beleggen in YOYOW coins is de juiste actuele data belangrijk. Jij wilt waarschijnlijk graag instappen op het moment dat de YOYOW prijs laag ligt of wanneer er schaarste ontstaat. Is de vraag naar de coin namelijk hard gestegen terwijl het aanbod achterblijft? Dan kan de YOYOW waarde wel eens gaan stijgen.

Op dit moment zijn er beschikbaar terwijl er een maximale supply is van . 

De crypto koersen kunnen snel dalen. Vooral door een slecht nieuwsbericht kan er in 24 uur veel gebeuren, laat staan in 7 dagen. In de afgelopen 24 uur was het prijsverschil . In de afgelopen 7 dagen was dit .

Huidige supplyMaximale supply
% verschil 24u% verschil 7D

Waar YOYOW kopen?

De YOYOW coin is nuttig wanneer je gebruik wilt maken van het netwerk. Dan zal je YOYOW coins moeten bezitten. Je kan er ook alleen in handelen omdat je denkt dat de YOYOW prognose positief is. Het kopen van de coin is niet moeilijk, maar op het juiste moment de coin kopen wel. Doe daarom goed onderzoek naar de YOYOW crypto. 

Je kan YOYOW kopen op meerdere exchanges. Wanneer jouw voorkeur een grote exchange is dan kan Binance wat voor je zijn. Hieronder kan je een gratis account aanmaken. 

 1. Geld storten met iDEAL
 2. Omzetten naar je gewenste crypto
 3. Gefeliciteerd, je bent klaar en bent bezitter van cryptocurrency

Het laatste YOYOW nieuws?

Ik noemde net al even kort het volgen van YOYOW nieuws. Een slecht persbericht kan veel doen met de YOYOW prognose. Zo zijn er nog meer factoren die de YOYOW prijs voorspelling beïnvloeden. Hierdoor is het laatste YOYOW nieuws belangrijk. 

Wanneer je de YOYOW nieuws van vandaag leest zul je op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Positief of negatief, het kan gevolgen hebben voor jou als investeerder. Je kan het Twitter account van YOYOW volgen voor het laatste YOYOW nieuws.

Wat is YOYOW?

Gaat de YOYOW koers stijgen of dalen?

Wat is de YOYOW coin?

Wat is de YOYOW koers in euro?

Wat is de YOYOW koers in dollar?

Waarom stijgt de YOYOW koers?

Waarom daalt de YOYOW koers?

Wat is de beste YOYOW wallet?

Wat is de beste YOYOW exchange?


Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Investeren in goud. Door te investeren in edelmetaal zoals goud kun je nog meer spreiding aanbrengen in je portfolio naast cryptocurrency.
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.

Belangrijk!

Investeren is altijd op eigen risico en biedt geen garanties. Je kunt je inleg (gedeeltelijk) verliezen. We stellen de informatie op de website met veel plezier en nauwkeurigheid voor je samen, maar geven geen advies. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt.