We krijgen steeds meer te maken met data. Misschien hebben we het niet zo door, maar data is onmisbaar geworden in ons leven en door het internet heel toegankelijk. Even snel zoeken hoe laat de trein vertrekt, wijzigingen in de openingstijden van een winkel of snel een airBnB of vlucht boeken. Allemaal data.

Fetch.AI maakt de infrastructuur voor een decentrale digitale economie die de data dichter bij ons in de buurt brengt. We bekijken hier wat we er precies mee kunnen en wat de Fetch.AI koers verwachting is voor de toekomst. Ook gaan we in op prijs voorspellingen en de toekomst prognose.

Wat is Fetch.AI?

Fetch.AI is een cryptocurrency project dat zich richt op het beveiligen, gebruiken en delen van data op een decentraal platform. We hebben nu een hoop data die we gebruiken, maar dit moeten we zelf opzoeken. Iedereen in dezelfde ruimte kijkt naar dezelfde deur, maar dit geldt niet voor data op het internet. Je kunt op een hoop verschillende manieren zoeken naar dezelfde data en dit is omslachtig.

Fetch.AI maakt met behulp van Artificial Intelligence  en Machine Learning een digitale economie die deze data intuïtiever met ons moet laten samenwerken. Op het netwerk wordt er namelijk gewerkt met een ‘software agent’. Een soort entiteit die aan data gekoppeld wordt en die met elkaar kunnen samenwerken.

Zelfstandige reishulp

Een van de oprichters van Fetch.AI noemt in een interview de vertraging op een vliegveld als voorbeeld. Normaal gesproken moet de groep betrokken reizigers allemaal zelfstandig zorgen voor een vervangende vlucht, dat hun bagage goed overkomt en rekening houden met de nieuwe reistijden. 

Met de software van Fetch.AI kan het vliegveld op het moment van vertraging automatisch alle data aanreiken die belangrijk is voor de belanghebbenden. De software agent bekijkt bij een vervangende vlucht automatisch alle mogelijkheden en biedt dit aan als de oplossing. Hiermee is een zelfstandige reis hulp geboren.

Alle mogelijke data wordt gekoppeld aan een ‘agent’ en afhankelijk van de behoeftes van een individuele gebruiker (jij bijvoorbeeld) wordt hierdoor geprobeerd het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Ook in andere sectoren als de productie, persoonlijk vervoer of supply chain kan dit uitkomst bieden. Blijkt uit de data namelijk dat er een product niet leverbaar is dan kan in theorie bijvoorbeeld het productieproces automatisch aangepast worden aan de hand van de producten die nog wel aanwezig zijn. Dit hoeft een planner dan niet meer zelfstandig te doen maar wordt aangereikt door de verzameling van data die aanwezig is op het netwerk.

Wat doet de Fetch.AI koers?

Fetch.AI en de FET coin zijn voor het eerst geïntroduceerd tijdens een token sale gehouden in februari 2019. De bedenkers liepen al jaren met het idee rond, maar de komst van gedistribueerde ledgers zoals we zien in cryptocurrency was het laatste puzzelstukje dat nog nodig was om Fetch.AI werkelijkheid te maken.

Eén FET token ging tijdens de token sale voor $ 0,3186 over de toonbank. De verkoop was een succes en in totaal werd er zo’n $ 21 miljoen opgehaald. De actuele Fetch.AI coin staat op een waarde van $ 0.084265.

Als we de koers bekijken zien we dat de eerste notering was op 5 maart 2019. Beleggers konden de FET coin toen kopen voor $ 0,36. De eerste écht grote koersstijgingen zien we terug in de bullmarkt van 2021. De waarde ging toen al meerdere keren over de kop.

De Fetch.AI All Time High staat op een prijs van $ 1.17 (September 8, 2021). Dat is 386 dagen geleden. Bij de start van het project is er 21 miljoen opgehaald en inmiddels staat de totale waarde van het project op $ 57,985,005. Met deze waardering bevindt de Fetch.AI crypto zich op plaats 362 van grootste crypto projecten.

Hieronder vind je de live Fetch.AI koers in euro.

Wat is de Fetch.AI verwachting 2022 – 2027?

Het is lastig om de Fetch.AI verwachting te schetsen. Dat geldt voor ieder project, maar misschien nog wel meer voor deze. Het gaat namelijk om een volledig nieuwe toepassing waarvan de potentie nauwelijks te overzien is. In theorie zou het ons dagelijkse leven en bedrijfsvoering volledig kunnen veranderen.

Het idee dat je niet meer zelfstandig op zoek hoeft naar data is bijna niet voor te stellen. Het mooie aan het internet is dat je zo de wijzigingen in je reis schema op kunt zoeken. Mooier is het alleen nog dat je direct een volledig nieuw reisschema aan gereikt krijgt bij vertraging of vervallen van een halte.

Dit is alleen nog voor ons eigen gebruik. Weet Fetch.AI dit netwerk zo gebruiksvriendelijk te maken dat het door bedrijven gebruikt kan worden op grote schaal? Dan is geen enkele Fetch.AI verwachting goed genoeg. De potentie is in theorie dan ook groot. Nu het zaak om de Fetch.AI crypto verwachting waar te maken door te komen met nieuwe en toegankelijke toepassingen die eenvoudig te gebruiken zijn door en voor de massa.

* Currency in USD
Historical Price for Fetch.ai
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de FET coin?

Zoals we al zeiden is de Fetch.AI verwachting goed als we er op grote schaal gebruik van gaan maken. De toepassingen zijn in feite oneindig en de behoefte hieraan dus ook. Het probleem is alleen dat het iets relatief nieuws is en daarom misschien niet het eenvoudigst te begrijpen voor de gewone man.

Een cryptocurrency dat zich richt op het maken van een nieuw socialmediaplatform is toegankelijker voor het grote publiek. Het is dan ook afwachten hoe beleggers reageren op een project dat zich meer richt op de toekomst zoals Fetch.AI.

Als jij er vroeg bij wit zijn en uit je analyse blijkt dat de potentie van Fetch.AI hoog is kun je besluiten om de token te kopen. In dit geval probeer je vroeg in te stappen zodat je het meest kunt profiteren van een mogelijke koersstijging in de toekomst. Let hiervoor goed op de trend in de koers op dit moment en de supply.

Huidige supply688,117,805 FETMaximale supply1,152,997,575 FET
% verschil 24u4.63%% verschil 7D2.06%

Waar Fetch.AI kopen?

Heb je besloten dat je het een interessant project vindt en wil je een gedeelte van je portfolio stoppen in projecten met grote plannen? Dan is FET kopen wellicht iets voor jou. Je kunt dit doen op de grootste exchange van Nederland, Bitvavo. FET kopen kan hier eenvoudig met euro’s en bovendien zonder handelskosten als je je inschrijft via deze link.

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Fetch.AI nieuws

Hopelijk heb ik je op deze pagina iets meer kunnen vertellen over de elementen die zorgen voor een gedegen Fetch.AI verwachting. De laatste ontbrekende factor in dit verhaal is het laatste Fetch.AI nieuws. Door dit goed te volgen zie je snel genoeg hoe actief het team nog is en welke kant ze op willen.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

  • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
  • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
  • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
  • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
  • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?