Binnen de marktsector van gedecentraliseerde financiën op de cryptomarkt is Just crypto actief. Just is een aftakking van het bekende TRON Network op de cryptomarkt. Met behulp van slimme contracten en andere gedecentraliseerde financiële producten heeft Just een eigen netwerk gebouwd voor handelaren, investeerders en ontwikkelaars op de gedecentraliseerde financiële markt.

Just crypto heeft een geheel zelfstandig functionerend netwerk dat naast de JST munt ook een eigen stablecoin heeft die op de markt verhandeld wordt onder het USDJ symbool. Naast een eigen netwerk en een eigen stablecoin heeft Just ook een eigen marktplaats die zorgt voor liquiditeit en vormt Just een toegangspoort voor cross-chain producten die gekoppeld zijn aan de TRON blockchain op de cryptomarkt.

Dit artikel geeft informatie over Just en de manier waarop Just een stabiel en sterk netwerk probeert te bouwen binnen de sector van gedecentraliseerde financiën. In dit artikel worden verschillende aspecten van Just besproken zoals bijvoorbeeld de Just crypto verwachting, de Just koers verwachting en het laatste Just nieuws. Wat gaat de koers van Just doen?

Wat is Just?

Omdat het netwerk van Just een aftakking vormt van het netwerk van TRON lijken de netwerken sterk op elkaar. Het belangrijkste verschil tussen beide netwerken is dat het netwerk van Just vaak wordt gezien als een stabieler en duurzamer netwerk doordat dit netwerk minder energie verbruikt dan het netwerk van TRON crypto.

Het netwerk van Just kan geclassificeerd worden als een twee-token-systeem omdat het netwerk twee munten heeft. Het netwerk kent een eigen stablecoin die op de markt verhandeld wordt onder het USDJ symbool. Daarnaast heeft het netwerk ook een andere native cryptocurrency die op de markt verhandeld wordt onder het JST symbool.

Het Just netwerk is erg divers en daarom geschikt voor handelaren, investeerders en ontwikkelaars. Op de blockchain van Just zijn al tal van diverse digitale applicaties gebouwd waardoor het netwerk en de slimme contracten van het netwerk voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Wat doet de Just koers?

Om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van het netwerk van Just is er op 5 mei 2020 een initial coin offering geweest. Tijdens dit evenement konden vroege investeerders en handelaren de JST munt kopen voor een vaststaand bedrag. Tijdens de verkoop was de prijs van 1 JST gelijk aan 0.00202 dollar. In totaal is er 4,07 miljoen dollar opgehaald tijdens het evenement. De actuele koers van de JST munt is $ 0.024847.

Een paar dagen na de initial coin offering kwam de Just munt beschikbaar voor iedere handelaar op de cryptomarkt. Op 9 mei 2020 zijn namelijk de eerste koersgegevens van de Just munt geregistreerd. Sinds de notering van de munt op de beurs heeft de koers volatiliteit laten zien, wat erg gunstig kan zijn voor handelaren, investeerders en beleggers.

De Just all time high staat op dit moment op een JST waarde van $ 0.193254. Deze JST prijs is behaald op April 5, 2021. Dit betekent dat het 542 dagen geleden is dat de Just prijs het hoogste punt ooit heeft bereikt. Met een market cap van $ 220,965,024 staat Just momenteel op plek 152 in de ranking van de grootste cryptocurrencies.

Als handelaar of investeerder in Just is het altijd belangrijk om de ontwikkeling van de koers goed in de gaten te houden en om op te passen voor hype berichten op sociale media zoals een onrealistische Just prijs voorspelling die is gemaakt door een influencer of gesponsorde expert. Het beste kun je zelf onderzoek doen naar de koers en de ontwikkelingen van Just op de voet volgen. Je kunt de koers van Just in de gaten houden met de onderstaande Just koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat is de COIN verwachting 2022 – 2027?

Als we kijken naar de huidige crypto markt dan zien we dat veel lange termijn investeerders en ontwikkelaars nog zoekende zijn naar het meest stabiele netwerk. Just kan hier een oplossing in bieden. Als het Just netwerk kan blijven voldoen aan de vraag naar stabiliteit vanuit investeerders en handelaren, dan kan het wel eens interessant zijn om te beleggen in JST voor de komende jaren.

Als we kijken naar de Just verwachting voor 2022 dan is het lastig om op de korte termijn een voorspelling te maken van hoe de prijs zich gaat ontwikkelen. Dit komt omdat er verschillende factoren zijn die de ontwikkeling van de prijs beïnvloeden. Daarnaast kent Just, evenals andere cryptocurrencies, ook volatiliteit in de koers.

Kijken we echter naar de JUST koers verwachting voor 2027 dan is dit al anders. Zoals eerder genoemd kan het interessant zijn om te investeren in JST voor enkele jaren wanneer de crypto zich naar de wens van handelaren en investeerders blijft ontwikkelen.

Als je een JST voorspelling op het internet leest dan is het belangrijk om deze Just prijs voorspelling niet zomaar te geloven. Berichten op sociale media kunnen namelijk erg subjectief zijn terwijl het lijkt alsof de influencers of experts feiten noemen. Doe daarom altijd zelf onderzoek naar de ontwikkeling van de JST koers aan de hand van bijvoorbeeld de onderstaande Just historische koersdata.

* Currency in USD
Historical Price for JUST
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is het nut van de JST coin?

Naast de USDJ stablecoin heeft het Just netwerk ook een eigen native cryptocurrency die op de markt verhandeld wordt onder het JST symbool. De JST munt kan op het Just platform gebruikt worden als ondersteuning van transacties en slimme contracten. Ook kan de munt gebruikt worden voor het investeren of handelen op de cryptomarkt.

Als je wilt gaan beleggen of investeren in JST dan is het verstandig om de schaarste van de munt in de gaten te houden. Dit kun je doen door de huidige supply aan JST munten (8,902,080,000 JST) te vergelijken met de maximaal beschikbare hoeveelheid JST munten (9,900,000,000 JST).

Naast de schaarste kun je als handelaar of belegger ook kijken naar het prijsverschil van de JST munt over tijd. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar het JST prijsverschil over de afgelopen 24 uur (-0.82%) of het verschil in de JST prijs als je kijkt naar de afgelopen 7 dagen (-30.17%).

Huidige supply8,902,080,000 JSTMaximale supply9,900,000,000 JST
% verschil 24u-0.82%% verschil 7D-2.79%

Waar Just kopen?

Als je gebruik wilt maken van de toepassingen van Just of als je wilt gaan handelen in Just dan zul je de JST munt in je bezit moeten hebben. Deze munt kun je verkrijgen via verschillende online uitwisselingen zoals bijvoorbeeld Bitvavo.

Bitvavo is een bekende en betrouwbare exchange die wereldwijd al door miljoenen handelaren worden gebruikt. Zowel ervaren als beginnende handelaren kunnen terecht bij Bitvavo vanwege het ruime aanbod aan crypto en de eenvoudige gebruikswijze van het platform. Maak hieronder een gratis account aan op Bitvavo en begin met handelen in JST!

ExchangeOmschrijvingRating
Bitvavo (Onze aanrader!☝️)De beste keuze in NL. De laagste handelskosten & eenvoudig te gebruiken. Ontvang een welkomstbonus bij je inschrijving! 4,2/5Bezoek exchange
eToroGrootste social trading platform ter wereld. Handel zonder moeite mee met experts en profiteer van hun winst!4,2/5Bezoek exchange
BinanceDe grootste exchange ter wereld, groot assortiment en veel extra’s zoals staking & ICO’s2/5Bezoek exchange

Het laatste Just nieuws

In dit artikel zijn al verschillende factoren besproken die van invloed zijn op de Just koers zoals de Just verwachting, de use-case van het netwerk en andere eigenschappen van de crypto. Tot slot is ook het laatste Just nieuws belangrijk.

Door het Just nieuws van vandaag in de gaten te houden ben je altijd als eerste op de hoogte van belangrijke zaken zoals de nieuwste ontwikkelingen van het Just netwerk of nieuwe samenwerkingen die Just start op de cryptomarkt. Door als eerste van dergelijke informatie op de hoogte te zijn kun je hier optimaal van profiteren wanneer je jouw handelsstrategie aanpast op de situatie. Het officiële Twitteraccount van Just is een goede bron van informatie voor het laatste nieuws rondom Just.

Money Mastery & beste exchanges

Wegwijs worden in de wereld van cryptocurrency is best lastig. Hieronder vind je een aantal geschikte bronnen en platformen die je in ieder geval niet mag missen.

 • 👉 Money Mastery. Gratis crypto cursus om van A - Z alles te leren over cryptocurrency. Ontvang bovendien signalen voor de beste trades om veel winst te maken zonder zelf onderzoek te moeten doen.
 • 👉 Crypto parelsEen duidelijk overzicht met cryptocurrency die wellicht wel x 100 kunnen gaan, gevonden door experts met veel ervaring.
 • 👉 eToro social trading. Handel mee met de pro's zonder zelf onderzoek te doen. Altijd de beste trades van de beste traders!
 • 👉 Bitvavo exchange. Maak misschien wel de beste financiële beslissing van je leven en koop voor het eerst cryptocurrency via Bitvavo.
 • 👉 Bitcoin voor bedrijven. Vind de tools die jou kunnen helpen met je bedrijfsvoering en cryptocurrency.

.
0 CommentsClose Comments

Leave a comment

Welkomstbonus & passief inkomen met staking 🚀 Handel de eerste € 1000 helemaal gratis

Nog geen account op Bitvavo? Maak die dan nu gratis aan en mis de boot niet bij de volgende stijging in de markt. Verdien bovendien een passief inkomen door je gekochte crypto automatisch te staken. Wat is er mooier dan een passief inkomen uit je crypto portfolio?